Paddenoverzet aan Het Paddenbroek ! (4de leerjaar)

Vrijdagmorgen 16 maart ’18 trokken de leerlingen van het 4de lj. naar de Paddestraat in Berchem. De jaarlijkse paddentrek was begonnen en ze gingen een handje (letterlijk en figuurlijk) helpen !  Meester Dirk gaf ondertussen de nodige uitleg en de fotografen deden hun werk. Deze fotoreeks is van de mama van Elias. Bijgevoegd ook de info over www.expeditienatuurpunt.be/project/9201 !  Vrijwilligers van Natuurpunt Kluisbergen gaan 250 km fietsen om centen te verzamelen voor Het Paddenbroek.  Doorklikken maar…

Leuke kennismaking met de wereld van de padden…

Eén reactie

  1. Mooi om te zien en te lezen dat de school de kinderen letterlijk met de natuur confronteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *