Verslag Slotevent 1 oktober ’17 Compostella !..

Het werd een heuglijke dag…van heinde en verre kwamen enkele medepelgrims naar Ruien. Gilbert en Hugo waren in hun nopjes met de volle zaal geïnteresseerden in hun Camino naar Compostella. Gilbert vertelde in geuren en kleuren… Ruienaar Betty De Jonge haar presentatie werd gesmaakt ! 45 minuten prachtige geselecteerde beelden en aangrijpende muziek… Hoogtepunt van de middag werd de uitreiking van de cheques aan KFC Kluisbergen en aan onze Vrije School Ruien. Elk goede doel kreeg een cheque van niet minder dan 5 000 euro !! Peter Marc de Bel wenste de pelgrims alsook een dikke proficiat, meter Geertrui Windels was verontschuldigd wegens op reis.  Nadien werd er gretig aangeschoven aan de Breughelmaaltijd. Ook was er de trekking met 100 waardevolle prijzen, af te halen tot 1 november op onze school.  Zie het overzicht !  Doorklikken voor de reeks.

5 000 euro voor de verbouwingen van onze Vrije School Ruien !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *