Slotevent Compostella nu 1 oktober ’17 met peter Marc de Bel erbij…

Voor alle mensen die kaarten kochten…graag vanaf 10:30 naar de voorstelling…vooraf aperitiefje en om 11 uur starten we de reportage…uitreiking cheques door de pelgrims direct hierna. Peter Marc de Bel zal aanwezig zijn !  En dan gezellig tafelen …  De trekking van de tombola met 100 waardevolle prijzen in de namiddag.

Wees er allen bij op zondag 1 oktober ’17 in zaal Volkswelzijn te Ruien.  Betty De Jonge is volop bezig aan de montage van de mooie beelden van de camino. Het belooft een boeiende voorstelling te worden met verschillende thema’s oa ontmoetingen, kathedralen, overnachtingsplaatsen enz.

De Breughelmaaltijd van traiteur Jurgen is ook een aanrader !  Alternatieve schotel mogelijk. De trekking van de tombola met de vele waardevolle prijzen staat ook op de agenda. De uitreiking van de cheques voor beide goede doelen oa onze Vrije School Ruien zal beslist ook een hoogtepunt worden ! Radio Media was ook een mooie steun voor geheel Compostella, zie de foto’s.

Doorklikken voor meer info en foto’s. Peter Marc de Bel verraste Gilbert en Hugo met deze cartoon. Kaarten dagelijks verkrijgbaar in het bureel op school !

Wees erbij op het slotevent op 1 oktober ’17 !!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *