Slotevent Compostella op 1 oktober ’17 !..

Na de schitterende thuiskomst van onze pelgrims Gilbert & Hugo uit Compostella en Finisterre maken we we werk van het  “slotevent” op zondag 1 oktober ’17 !  Noteer nu reeds de datum op de kalender.  De pelgrims gaan ons een boeiend verslag brengen van hun avonturen om 11 uur. Daarna gaan we door met een aperitief en een lekkere Breughelmaaltijd en voorstelling van het nieuwe “pelgrimsbier” !  Dit alles in zaal Volkswelzijn aan democratische prijzen…en voor beide goede doelen !  Hierbij zal ook de trekking doorgaan van de tombola op de steunkaarten en zullen de cheques overhandigd worden aan KFC Kluisbergen en aan de Vrije School Ruien.  Klikken voor meer …

Iedereen van harte welkom voor het pelgrimsverhaal !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *