Overzicht pelgrimstocht april ’17

Voor alle niet-facebookers hierbij een fotoreeks van de laatste dagen, april ’17.  Een hele schare facebookers deelt dagelijks likes uit bij de groep: Gilbert & Hugo stappen naar Compostella.  Nadat ze de Loire overstaken kwamen ze terecht in het prachtige Bourges…de gotische kathedraal met 5 ingangspoorten is één van de mooiste van Frankrijk. Tijdens het paasweekend kreeg Gilbert familiebezoek en  zagen we een prachtfoto verschijnen. Ondertussen werd Limoges verlaten. Gisteren passeerden ze aan een ruïne van Richard Leeuwenhart, doorkruisten het zoveelste pittoreske dorp, ontdekken dagelijks mooie kastelen en aan een kleine overweg flitste plots een TGV voorbij…  Geniet mee van de fotoreeks van de laatste dagen. Doorklikken voor de volledige reeks !    Elke zondag rond 11:30 live interview met Gilbert & Hugo op Radio Media FM 107, ook via internet.

Rita, Gudrun en Dieter met de kids op familiebezoek tijdens het paasweekend !

Eén reactie

  1. Volgens ons hebben de heren een aardig tempo en al heel wat kilometers in de kuiten.
    Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *