De dromenzuiger van opa Pluizebol met Marc de Bel !..

Donderdag 20 april ’17 trokken de leerlingen van 3de en 4de klas naar de Brug in Berchem. We beleefden er een dolle toneelvoorstelling met opa Pluizebol. Enkele kinderen genoten op vrijdagavond van de familievoorstelling…  Nona, Molik de vogelverschrikker, opa en oma Pluizebol en vogel Krauw vergeten we nooit…geniet mee van de beelden !  Oma Pluizebol, Mie Buur en vrouw van Marc de Bel was net jarig en we zongen met zijn allen Happy Birthday !   Doorklikken voor de volledige fotoreeks en het liedje van Molik, de vogelschrik.

Auteur en acteur Marc de Bel als Opa Pluizebol…

 

2 reacties

  1. Vind ik leuk! Vind ik leuk!
    Groetjes, Molik 😉

    • Robin Vanheuverswyn

      De tekeningen en opstelletjes nadien waren super ! De kinderen zingen ook nog het liedje, Alessio uit het 2de die de vrijdagavond kwam speelde het zelfs op zijn piano !! meester Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *