Onze Pelgrims in Couy !! Volg hen op facebookpagina Gilbert & Hugo stappen naar Compostella!

Op onze weg naar onze volgende slaapplaats in het kleine dorpje Couy waar het plaatselijk café gesloten was en wij dood van den dorst na 31 km stappen zwaar ontgoocheld waren.  Daarna op onze kaart zagen dat we nog 1 km verder moesten stappen zonk de moed in onze schoenen. Maar als echte pelgrims waren we vast besloten ons einddoel te bereiken “nie pleuien”. Voordien waren we de alom bekende rivier De Loire overgestoken langs een voetgangersbrug wegens werken De dagelijkse verwelkoming door de plaatselijke bevolking gebeurde vanuit de weide Maar de verrassing van de dag kwam van Carolien onze medepelgrim met een stevig bord studentenvoer uit den Aldi Spahetti met ja iets dat op tomaten saus lijkt volgens Hugo “BROL”
Maar het was wel lekker want hij heeft veel gegeten tot later ! grt de pelgrims

foto van Gilbert Haedens.
foto van Gilbert Haedens.
foto van Gilbert Haedens.
foto van Gilbert Haedens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *