Maandag 6 maart ’17 vertrek naar Compostella !..

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM vanaf 9:40 op school !

Net na het krokusverlof is iedereen uitgenodigd om onze pelgrims Gilbert Haedens en Hugo Meersman uit te wuiven. Rond 10 uur is de start van hun pelgrimstocht naar Compostella gepland op onze school. Meter Geertrui Windels (Mevr. Herman Van Rompuy) stapt samen met de leerlingen van het lagere mee tot aan de Mirabrug.  Wees erbij !  Voor de liefhebbers is de landkaart toegevoegd met de geplande route. Steunkaarten met kans op tombola en flesjes olijfolie zijn nog steeds verkrijgbaar op school. Doorklikken voor meer foto’s en de route !

Gilbert en Hugo stappen 2500 km voor het goede doel !

Eén reactie

  1. Norbert Vanhoutte Heestert

    We hebben dat sympathieke en moedige stel per toeval ontmoet langs de Schelde. Komen ze ook uitwuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *